Se fantastiske Championship i England

Premier League er kanskje den mest kjente ligaen i verden, men ingenting slår intensiteten og lidenskapen du finner i Englands nest høyeste divisjon, Championship.

En liga for menn

Sjekk på nettet for å finne billetter til de mest attraktive kampene, de mest høylytte supporterne og den genuine atmosfæren. Dette er ligaen der gutter blir til menn, der sklitaklingene sitter løst og de røde kortene befinner seg dypt nede i lomma på dommerne.

Ligaen der kvaliteten på spillerne fremdeles er på høyt internasjonalt nivå samtidig som du kjenner på grasrotfølelsen. Fish and chips smaker sjeldent bedre enn når du manøvrerer deg fram på tradisjonsrike gamle stadioner.

Skap minner for livet

Om du ønsker å se kvalitetsfotball til overkommelige priser med genuin engelsk atmosfære, er Championship ligaen du ønsker å se. Med 24 lag i ligaen vil det alltid være forrykende lokaloppgjør, kamper i topp og bunnstrid eller tidligere storlag involvert.

Dette er en reise som gir minner for livet. Del opplevelsen med venner, familie eller kjæresten, og kombiner sportsreisen med musikaler, sightseeing og flere tusen år med historie. England tilbyr en rekke turistattraksjoner for både store og små, inkludert museer og spaserturer med eller uten guide.