Når du har fått en fotballskade

Fotball er en kontaktsport med et høyt aktivitetsnivå. En del av aktiviteten består av de samme bevegelsene og den samme påkjenningen på muskulatur og ledd. Sannsynligheten for at du etterhvert vil kunne bli skadet er til stede.

Oppsøk lege tidlig

For å unngå å bli plassert på benken tidlig i karrieren og å bli værende der over lang tid er det viktig å ta hånd om skaden så raskt som mulig. Blir du skadet er det viktig at du tar smertene du kjenner på alvor. Du bør vite hvordan du behandler skadene for å minimere varig og langvarig skade. Noen ganger kan det være lurt å oppsøke en lege.

Behandling av fotballskader

De vanligste skadene som en fotballspiller blir utsatt for dreier seg i all hovedsak om skader lokalisert i bein. Dette kan dreie seg om en forstuet ankel, et overtråkk, korsbåndsskader, kneskader eller lignende. Deretter følger ømme og såre muskler som stadig har blitt utsatt for store påkjenninger. En profesjonell fotballspiller er kjent for å presse seg selv og kroppen til det ytterste.

Klinikk for Alle vil du bli møtt av profesjonelle fagfolk som vet hvordan din skade skal behandles. Hos klinikken blir du møtt av muskelterapeuter, fysioterapeuter, leger, spesialister og osteopater som vil hjelpe deg raskt tilbake på banen igjen.