Få hjelp med idrettsskaden din

Sporskader er vanlige blant både profesjonelle og amatører som driver med fysisk aktivitet. Diverse skader kan oppstå som følge av overbelastning, feil teknikk, manglende oppvarming, uhell eller kontakt med andre. Noen av de mest typiske sportskadene er forstuinger, forstrekninger, betennelser, brudd og muskelkramper.

Hva er naprapat?

En naprapat bruker ulike behandlingsmetoder som manipulasjon, mobilisering, massasje, tøyning og øvelser for å løse opp spenninger, redusere betennelse, stimulere blodsirkulasjon og fremme heling. Behandlingen tilpasses den enkelte pasients behov, mål og aktivitetsnivå.

Hvordan kan en naprapat hjelpe deg?

Hvis du har pådratt deg en sportskade, kan det være lurt å oppsøke en naprapat for å få en grundig undersøkelse, diagnose og behandling. En naprapat kan hjelpe deg med å gjenopprette normal bevegelighet, funksjon og styrke i de skadede områdene, samt forebygge nye skader.

Naprapati er en anerkjent og effektiv behandlingsform som har dokumentert gode resultater for ulike sportskader. Mange idrettsutøvere, lag og foreninger benytter seg av naprapater for optimalisere sin fysiske form og forebygge skader. Dessuten er naprapati også mye brukt innen idrettsmedisin.

Hvis du ønsker kan du finne en naprapat i ditt nærområde. Du kan besøke naprapatlandslaget.no som er en landsdekkende kjede av naprapatklinikker med høy faglig kompetanse og kvalitet.