Opplev Spania og La Liga med fantastisk fotball

Sport og reise går godt sammen uansett hvilken idrett som er din store lidenskap. Fotball er en populær sport verden over og arrangeres på alle kontinent.

Den kan oppleves live på de mest spennende reisemålene. En sportsreise vil gi deg minnerike opplevelser og en fantastisk måte å kunne kombinere dine største interesser. Finn noe spennende her og gjør deg klar til neste ferietur!

Den ultimate fotballreisen

Alle som er fotballfan har et favorittlag, enten det er et klubblag eller landslaget. Ønsker du å støtte klubben din kan du besøke deres hjemby og oppleve hjemmekamper på nært hold. Eller dra på en reise ved å følge laget der de spiller. Hva er vel bedre enn å oppleve El Clasico i La Liga, mellom Barcelona FC og erkerivalen Real Madrid? Dette vil være et minne for livet.

Kombiner strand og storby

Med en sportsreise til Spania får du også tatt pulsen på blant annet storbyene som Madrid og Barcelona. Opplev vakker arkitektur eller spis en tapitas på en av de mange tapasbarene i sentrum av Madrid. Hva med å besøke Picasso-museet eller Columbus-monumentet i havnen i Barcelona, eller nyte det varme været på en av byens mange strender? Det finnes en rekke kulturelle og sportslige aktiviteter å velge mellom!