Når kroppen trenger å fikses – gå til kiropraktor

Å ha vondt i kroppen kan være veldig plagsomt, men da er det heldigvis hjelp å få. Klinikk for Alle har flere forskjellige tilbud som kan hjelpe deg, som blant annet kiropraktorbehandlinger. Om du trenger behandling for lidelser i nerve-muskel-skjelett-systemet kan du kontakte en kiropraktor i ditt nærområde.

Allsidig hjelp

Hvis du opplever plager som blant annet migrene, svimmelhet, tretthet, alvorlige ryggsmerter, isjias, nakkeplager, idrettsskader, akutte eller kroniske smerter kan en kiropraktor hjelpe deg. Det er god hjelp av få hos velutdannede eksperter. Er du en ivrig fotballspiller er sannsynligheten stor for at du med en kontaktsport som fotball vil kunne oppleve en fotballskade.

For god behandling og oppfølging er kiropraktikk å anbefale. Ikke bare vil terapeuten kunne behandle skaden, men og hjelpe med forebygging, øvelser og treningsrutiner, samt kostholdsråd om du har behov for det.

Behandling og oppfølging

Første gang du går til en kiropraktor vil det bli gjennomført en førstegangsundersøkelse. Her kartlegges hele ditt sykdomsforløp, hvor målet er å lære mer om hvordan skaden eller problemene oppstod, og legge en plan for videre behandling. Har du problemer med muskler og ledd er det gjerne en årsak bak. I slike tilfeller vil kiropraktor behandle årsaken, ikke symptomene. Ved skader får du behandling og råd for å bli skadefri.